Untitled photo

Statement

Min kunst handler grundlæggende om vores eksistentielle livsvilkår, med afsæt i kærligheden og tvivlen i mit eget liv. Som grafiker kan jeg godt lide at sætte tingene lidt på spidsen, og arbejder med kontraster som sort / hvid eller liv / død, feminin / maskulin og især natur / kultur. Kontrasten mellem natur og kultur er aktuel her i den antropocæne tidsalder, og den er afgørende for mig som kunstner og som menneske.


Jeg er meget inspireret af årstiderne og lysets gang i Vestdanmark, hvor jeg bor – op til Ål Klitplantage, tæt på Vadehavet, Vesterhavet og Varde Å. I min kunst prøver jeg at gengive noget af den meditative oplevelse af ro og samhørighed, som det giver mig at vandre rundt i skoven, svømme i havet eller hallen, ro kajak på åen – eller bare at sidde med kaffen i min skovhave. Jeg arbejder især med stedsspecifikke værker, meget gerne i store formater – og som regel værker med mulighed for også at dyrke den mere håndværksmæssige side af kunsten.


Jeg arbejder med mange forskellige materialer, men er især vild med sarte materialer som papir og tekstil.


Når jeg arbejder med billeder på papir, prøver jeg i første omgang, at lade naturen danne sit eget aftryk af vand og tusch og først senere forsigtigt at blande mig i processen.


Powered by SmugMug Owner Log In